Lowongan Kerja Surakarta September 2014 Distributionselektriker Infratek

ADSENSE HERE

Lowongan Kerja Surakarta September 2014 Distributionselektriker Infratek

Lowongan Kerja Surakarta September 2014 Distributionselektriker Infratek

Arbetsuppgifter

Tjänsterna kommer att omfatta arbete på eldistributionsanläggningar i Närke samt Bergslagen/Mälardalsområdet. Arbetsuppgifterna omfattar ny- och ombyggnad, drift och underhållsarbete samt beredskap och felavhjälpning på eldistributionsanläggningar.
Som medarbetare hos oss förväntas du bidra till ett gott samarbete så väl inom som utom avdelningen, samt arbeta för nöjda kunder och goda resultat.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll krävs erfarenhet av att arbeta med EBR, ESA och starkströmsföreskrifterna. Erfarenhet från branschen och liknande tjänster är meriterande. Tidigare erfarenhet från underhåll av stationer är meriterande.
B-körkort är ett krav för tjänsten, BE körkort är meriterande.
Personliga egenskaper:
Självgående, noggrann och strukturerad är egenskaper som är avgörande för att lyckas väl i rollen som Distributionselektriker.
Du trivs med att arbeta i team och som person uppfattas du som öppen och positiv. Din förmåga att bemöta kunder och beställare på professionellt sätt är viktigt för nå framgång i rollen.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande, kreativt och fritt arbete. Här kombineras hundraårig yrkestradition med nya innovativa lösningar och idéer.
Vi ser fram emot din ansökan inklusive personligt brev och CV.

Annonsförsäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Demikian berita mengenai lowongan di Lowongan Kerja Surakarta September 2014 Distributionselektriker Infratek khususnya untuk area Surakarta yang dapat kami sampaikan, semoga sahabat bisa bekerja di sana dan mendapatkan mimpi karir yang selama ini diidamkan.

ADSENSE HERE